Веб студія - створення сайтів ручної роботи

Типи сайтів. Частина 4. Соц. мережі, форуми, блоги

Вітання дорогі друзі. В цій четвертій частині циклу статей «Типи сайтів» ми поговоримо про такі незамінні та популярні веб-ресурси, як соціальні мережі, форуми, блоги, та інші. Отож вмощуйтесь зручніше, розпочинаємо. Продовжити читати “Типи сайтів. Частина 4. Соц. мережі, форуми, блоги”

Типи сайтів. Частина 3. Інтернет-магазин

Всім привіт! Як ми і обіцяли в третій частині циклу статей «Типи сайтів» ми будемо розповідати, і знайомити Вас з гігантом інтернет-продажів – інтернет-магазином. Тому давайте розглянемо, що він собою представляє. Продовжити читати “Типи сайтів. Частина 3. Інтернет-магазин”

Типи сайтів. Частина 2. Корпоративний сайт

Доброго дня любі друзі!

Сьогодні ми продовжуємо наш цикл статей «Типи сайтів». У попередній частині циклу ми розповідали Вам про сайт-візиту. Сподіваємося, стаття була корисна (якщо раптом Ви пропустили цю частину, то обов’язково прочитайте її). Ну а сьогодні, як і обіцяли, під прицілом у нас «Корпоративний сайт». Буде цікаво. Почнемо! Продовжити читати “Типи сайтів. Частина 2. Корпоративний сайт”

Типи сайтів. Частина 1. Сайт-візитка

Вітання, дорогі друзі!

Сьогодні торкнемося такого питання, як типи сайтів, так як більшість людей до кінця не розуміють, навіщо потрібен той чи інший сайт і яку функцію він буде виконувати. Перед тим як замовляти сторінку для свого підприємства, необхідно зрозуміти, який саме сайт Вам потрібен. У цьому допоможе цикл статей «Типи сайтів», в якому поговоримо про найбільш популярні та важливі види інтернет-сторінок. Продовжити читати “Типи сайтів. Частина 1. Сайт-візитка”

Що таке конверсія?

Добрий день. У минулій статті про переваги і недоліки індивідуальних і шаблонних дизайнів, ми зачепили таке поняття як конверсія. Сьогодні ж ми розповімо, що таке, ця конверсія, як вона визначається, від чого вона залежить, чому вона така важлива, і як збільшити її значення. Тож почнемо. Продовжити читати “Що таке конверсія?”

Індивідуальний дизайн чи шаблонний?

Привіт, друзі! Сьогодні поговоримо про дизайни сайтів, а конкретніше про індивідуальні та шаблонні дизайни, порівняємо їх, виділимо плюси і мінуси обидвох, і вирішимо який же все-таки кращий. Розпочнемо!

Що таке шаблонний дизайн сайту, його плюси і мінуси?

Отже, шаблонний сайт – це готовий сайт, в якому дизайн розроблений заздалегідь. Такий шаблон можуть використовувати всі бажаючі і індивідуальністю він не відрізняється. Ціна такого сайту дешевше, ніж індивідуального. Такі шаблони поширені в інтернеті, їх можна придбати на спеціальних ресурсах. Продовжити читати “Індивідуальний дизайн чи шаблонний?”

Для чого потрібен веб-сайт?

“У майбутньому на ринку залишиться два види компаній: ті, хто в Інтернеті та ті, хто вийшов із бізнесу” (Білл Гейтс)

Ні для кого не секрет, що XXI століття – століття інформаційних технологій та інтернету. Отже, одним із найважливіших етапів діяльності компанії та бізнесу, це створення власного сайту. Навіть якщо здається, що Ваш бізнес занадто малий, не здатний правильно позиціювати себе онлайн і приносити прибуток через цей канал, Ви помиляєтеся. Приділивши цьому питанню належну увагу, фірма не тільки знайде представництво в інтернет-світі, а й прямуватиме до збільшення кількості клієнтів, а разом з ним і обсяги продажу. “Навіщо компанії потрібен сайт?” – на це питання відповість дана стаття. І так, Ми виділили 5 найбільш важливих, на наш погляд, причин, за якими він дійсно потрібен. І сподіваємося, це допоможе Вам розібратися з цим питанням раз і назавжди. Поїхали! Продовжити читати “Для чого потрібен веб-сайт?”